Produkty pro pekařská výroba na zakázku (6)

Tašky na Pekárenské Produkty - FOOD

Tašky na Pekárenské Produkty - FOOD

Taška vyrobená z materiálu vhodného pro kontakt s potravinami. MATERIÁL: BOPP
Frise Pugliesi

Frise Pugliesi

Frise Pugliesi jsou tradiční pečivo z Apulie, známé svou křupavou konzistencí a autentickou chutí. Tyto frise jsou vyrobeny z tvrdé pšenice a ječmene a pečou se třikrát, aby se odstranila vnitřní vlhkost. Jsou ideální k ochutnání s extra panenským olivovým olejem a čerstvými rajčaty, nebo jako základ pro rybí polévky. Frise Pugliesi jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby se zajistila jedinečná a pravá chuť.
Orecchiette - Apulijské orecchiette z tvrdé pšenice

Orecchiette - Apulijské orecchiette z tvrdé pšenice

Noto formát těstovin z Apulie, orecchiette představují gastronomický symbol regionu Apulie. Velmi rozšířené i v zahraničí, orecchiette jsou kulaté a prohloubené, s tenčím středem než okraj a s drsným povrchem. Orecchiette by měly být podávány s brokolicovými vrcholky, ale jsou také zvlášť doporučovány v kombinaci s omáčkou, brokolicí, chřestem a dalšími.
Frise Integrali

Frise Integrali

Integrální fríze jsou variantou tradičních puglských fríz, vyrobených z celozrnné mouky pro rustikálnější a autentičtější chuť. Tyto fríze jsou pečené v dřevěné peci, což jim dodává křupavou konzistenci a jedinečnou chuť. Jsou ideální k vychutnání s extra panenským olivovým olejem a čerstvými rajčaty, nebo jako základ pro rybí polévky. Integrální fríze jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby zajistily pravou a neodolatelnou chuť.
Panzerottini s náplní z meruněk

Panzerottini s náplní z meruněk

Panzerottini s náplní z meruněk jsou lahodné pečené sladkosti, ideální pro sladkou přestávku. Tyto panzerottini jsou vyrobeny z křehkého těsta a sladké, šťavnaté náplně z zralých meruněk. Jsou ideální k snídani, na svačinu nebo jako dezert, podávané s šálkem čaje nebo kávy. Panzerottini s náplní z meruněk jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby zajistil autentickou a neodolatelnou chuť.
Maccheroni - Tenké Maccheroni

Maccheroni - Tenké Maccheroni

Maccaruni v Kalábrii se také nazývají strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri, v závislosti na místě původu. V minulosti se na zpracování těstovin používaly gonaci, dřevěné stonky květu disy, později je nahradily jehlice na pletení nebo drátky z rozbitého deštníku.